×

Szavakon túl 1.
Amit tudni akartál a művészetről, de sosem merted megkérdezni
Kortárs Online
2017 // 01. 16

Új beszélgetéssorozatunkban művészekkel beszélgetünk a művészeti területek különbségeiről és kapcsolódási pontjairól.

A különféle művészeti területek egymásra hatásai napjainkban sokkal erősebben érdeklik a befogadókat, mint korábban, hiszen többnyire világunk meglehetősen összetett szerveződését mutatják be. A Kortárs folyóirat programjának célja, hogy a beszélgetésekkel a különféle – verbális és nem verbális – művészeti alkotásmódok közötti egyezőségeket, különbségeket tárjuk fel mind az alkotók, mind a művészeti, kulturális piac, mind a lehetséges befogadási módok szempontjából. Számítunk a közönség kérdéseire, aktív közreműködésére is!

A program első estjét 2017. január 24-én, kedden 19 órakor tarjuk a Budapest Pontban.

Akik beszélgetnek:

Falvai Mátyás

1984-ben született Győrött, a 2000-es évek óta jelentkezik prózai írásokkal irodalmi folyóiratokban, antológiákban. 2010-ben jelent meg második novelláskötete Gépindák címmel.A Nemmivoltunk! Crew művészeti csoport tagja. Jelenleg kommunikációs területen dolgozik.

Jurák Betti

Táncos, 2015-ben érettségizett a Pécsi Táncművészeti Középiskolában, és az év legjobb végzős hallgatója díjat is megkapta. Számos hazai és külföldi workshopon vett részt, itthon több kortárstánc-verseny nyertese.

Hollós Ádám

Festő, 2011-ben diplomázott a Képzőművészeti Egyetem festő szakán. A Várfok Galéria Spiritusz Szekciójának tagja. 2005 óta rendszeresen állít ki egyéni és csoportos tárlatokon. Legutóbbi, Diszkomfort című egyéni kiállítása 2016 őszén a Várfok Galériában volt látható.

A beszélgetést vezeti:

Thim ár Attila , a Kortárs folyóirat főszerkesztője

A belépés ingyenes.

Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztás:

Előfizetés

Tarts lépést a kortárs kultúrával!
A Kortárs folyóiratra a képre kattintva lehet előfizetni.

Ajánló

Megjelent a Kortárs legfrissebb száma

Bővebben